El PSC diu 'sí' a ajudar econòmicament els clubs que ascendeixen

L'Ajuntament de Tarragona ha de recolzar econòmicament els clubs de la ciutat en categories professionals, segons el PSC. Els socialistes creuen que el consistori ha de complementar des de segona línia la dotació pressupostària de les empreses privades; així, creuen que s'ha de donar un cop de mà al CBT per materialitzar econòmicament l'ascens a LEB Plata, però no com a agents principals.

ELS PARTITS, AL PALAU

Els socialistes també veurien amb bons ulls que els primers equips dels clubs tarragonins traslladessin els seus partits al Palau d'Esports. Per fer-ho possible, asseguren que abans cal afegir les graderies supletòries, amb un cost d'un mig milió d'euros.

Una Anella Mediterrània que el PSC vol que creixi amb la materialització definitiva de la ciutat esportiva del Nàstic, l'arribada del grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i la construcció d'una residència per a esportistes. D'altra banda, els socialistes volen invertir un milió i mig d'euros a renovar la gespa artificial als vuit camps de futbol municipals.