El Xiquets prefereixen l'edifici de l'ICAC com a nova seu

La nova junta directiva dels Xiquets de Tarragona demanarà aquest diumenge a l'assemblea de la colla l'aval per apostar fermament per un trasllat a l'actual edifici de l'ICAC i deixar així en segon terme el projecte de nou local al carrer Sant Llorenç.

Una solució, la de traslladar-se a l'edifici municipal de la plaça del Fòrum, que contemplen arran de les informacions sorgides sobre el possible trasllat de l'organisme a unes noves dependències. Un possible trasllat que no té ara mateix calendari ni projecte, però que els matalassers volen explorar amb el nou equip de govern per intentar dur-lo a terme aquest pròxim mandat.

SENSE NOU EDIFICI A SANT LLORENÇ

La nova opció desactivaria la de construir un nou local en un solar municipal del carrer Sant Llorenç, i pel qual el consistori ja s'ha compromès a reservar 400.000 euros, la meitat dels quals ja estan consignats en el pressupost d'aquest 2023. Un projecte, però, condicionat pel pla especial que s'ha hagut d'impulsar arran de la suspensió del POUM i que, diuen, no els permet alçar l'edifici que necessita la colla.

Uns Xiquets de Tarragona que aquest 2023 compliran cinc anys assajant al Pati del Pou de l'Ajuntament, després que el seu local del carrer Santa Anna fos clausurat pel consistori davant del risc d'enfonsament.