Tot a punt per a la tradicional trobada d'escoles organitzada pel Club Rugby Tarragona

Una desena de clubs i 400 nens i nenes faran possible dissabte la catorzena edició de la Trobada de Rugbi de Tarragona. És una cita inèdita al calendari català i estatal i que convertirà el Complex Educatiu en l'aparador principal de l'esport aquest cap de setmana.

El tret distintiu principal del Club Rugby Tarragona no és el lila de la seva samarreta sinó la trobada anual d'escoles. Aquest cop seran una desena de clubs catalans. Molts d'ells truquen prèviament per interessar-s'hi sense necessitat gairebé que els organitzadors els busquin.

Al seu dia tot va sorgir com una mena de prova. Es pretenia simular esdeveniments realitzats a França perquè aquí no hi havia referents. La resposta va ser espectacular. I segueix vigent.

Dels sub6 als sub12, 80 partits i 3 camps de joc amb activitats paral·leles com màgia, castells amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona, batucades i classes de zumba. La trobada començarà dissabte a les 9 del matí i s'allargarà fins a la tarda. Serà l'última trobada anterior a l'estrena del nou espai de rugbi de l'Anella Mediterrània de Camp Clar.