El Serrallo celebra l'ascens del CBT a LEB Plata

En una ciutat tan mancada d'alegries esportives, l'ascens del Club Bàsquet Tarragona a la LEB Plata ha estat com un glop d'aire fresc. El pavelló del Serrallo va rebre ahir a la nit els seus herois. Aficionats, amics i familiars van haver de tenir paciència, perquè els tarragonins van volar des de Mallorca amb dues hores de retard. L'espera, però, va valer la pena. Les abraçades, els petons i les felicitacions van ser els protagonistes davant del pavelló.

OVACIONS A TORT I A DRET

Un cop a dins, inici de la festa blava. Presentació un per un de tots els herois de Llucmajor. La il·lusió brillava en els ulls dels més joves, i no és per menys, perquè els jugadors formats a casa han estat autèntics puntals per superar tots els entrebancs durant la temporada.

Especials ovacions per a veterans que han estat clau, com els capitans Dani Tugores i David Fernández. També per a JJ Miguel, que ha posat punt final a la seva carrera de forma immillorable. Dia molt especial també per a un Berni Álvarez de ressaca emocional que encara no se'n sabia avenir de l'ascens més impensable de la seva trajectòria, tant sobre la pista com a la banqueta.

EL REPTE, CONSOLIDAR-SE A LEB

Després de dues temporades a EBA, el CBT retorna a un bàsquet més professionalitzat. El repte ara és majúscul alhora que molt engrescador: enfortir el projecte de club per consolidar-se d'una vegada per totes a les categories estatals després d'una dècada de molts alts i baixos. Qui sap si aquest ascens ha plantat la llavor de la passió pel bàsquet a Tarragona.

Abans de posar-se a planificar la nova temporada a la LEB Plata, les celebracions encara duraran uns quants dies al pavelló del Serrallo.