El Club Atletisme Tarragona torna a la màxima categoria de l'atletisme català

El Club Atletisme Tarragona torna a la màxima categoria de l'atletisme català. Aquest dissabte, a la segona cita del Campionat de Catalunya de Clubs, els tarragonins han aconseguit el bitllet per tornar a estar entre els 8 millors clubs de Catalunya.

Els atletes del club lila han destacat en gairebé totes les disciplines. Així, el club tarragoní ha acabat primer en la prova celebrada a Tarragona i segon a la classificació general per darrere del Santa Coloma de Gramanet.

Carla González es va imposar els 3000 obstacles. Els germans Marc i Júlia Suárez en les proves de 5000 metres marxa. Bàrbara Pintado va guanyar en el llançament de disc. Laurine Elisa Marimón ho va fer en el triple salt. I Clàudia Mir, Patrícia Amador, Laura Yan Solé i Mireia López es van imposar al relleu 4x400 femení.