El PSC crida a posar en marxa Tarragona

Segons el PSC, Tarragona té incomptables potencialitats que en els darrers anys no s'han aprofitat ni explicat a l'exterior. Aquesta ha estat la principal premissa que ha posat damunt la taula l'alcaldable socialista a Tarragona, Rubén Viñuales, en el primer gran acte de campanya de la seva candidatura. Ho ha fet al costat del primer secretari del PSC, Salvador Illa.

Viñuales ha tornat a remarcar que la ciutat es troba aturada a causa de la manca d'ambició de l'actual govern. És per això que ha demanat tornar a pensar en gran per a la ciutat amb projectes com el de la Rambla del Mar o amb relacions exteriors com la seva visita a Roma de fa unes setmanes.

TARRAGONA COM A INICI DEL CANVI

Un alcaldable socialista que ha demanat a Salvador Illa que enceti una nova relació de la Generalitat amb Tarragona un cop, diu, sigui president del govern català. Illa ha fet una crida per fer una campanya de propostes útils i realitzables sense deixar de banda l'ambició. Creu que Tarragona s'ha de convertir en punta de llança d'un canvi per a tot el país.

Tant Viñuales com Illa han posat com a exemple de polítiques útils per a la ciutat els 12 anys de govern socialista encapçalat per Josep Fèlix Ballesteros.