Comença la campanya més oberta a Tarragona

Després de llargues setmanes de precampanya a Tarragona, l'enganxada de cartells a la Rambla Nova va donar el tret de sortida oficial a la campanya electoral per a unes eleccions del 28 de maig que es presenten com una de les més obertes de la història democràtica a la ciutat.

En aquest sentit, el PSC arriba als comicis amb nou cap de llista després de vint anys amb Josep Fèlix Ballesteros al capdavant. Ho fa amb un Rubén Viñuales que ahir es mostrava convençut que els socialistes recuperaran l'alcaldia quatre anys després.

RICOMÀ, L'ÚNIC QUE ES MANTÉ AL CAPDAVANT DE LA SEVA LLISTA

Esquerra Republicana vol mantenir en mans del seu cap de llista per segona vegada, l'actual batlle Pau Ricomà. Uns republicans que busquen un segon mandat consecutiu que refermi el canvi iniciat ara fa quatre anys i projecti la Tarragona del futur.

I després d'obtenir quatre regidors en els comicis del 2019, Ciutadans confia ara la batuta de la seva candidatura en l'actual regidora Lorena de La Fuente. Una candidata que va mostrar l'esperança de continuar a l'Ajuntament, tot i els alts i baixos del darrer mandat.

En Comú Podem vol tornar a ser decisiu per a conformar les majories necessàries al plenari com en aquests quatre anys. Ho farà amb una llista totalment renovada i Jordi Collado al capdavant.

També volen tornar a ser decisius en el pròxim plenari des de la CUP. Per primera vegada amb l'actual regidora Eva Miguel al capdavant, volen contribuir a un canvi radical de polítiques al consistori.

I 16 anys després, Maria Mercè Martorell torna a unes eleccions municipals encapçalant la llista del Partit Popular. Ho fa reclamant que la ciutat recuperi l'esplendor que tenia en un passat. 

L'ESCISSIÓ DE L'ESPAI CONVERGENT 

I també posada de llarg de l'espai post-convergent tarragoní. Junts ho farà de la mà de l'exregidor Jordi Sendra, que encapçala una candidatura que diu vol tornar a escoltar als tarragonins.

I com un canvi total a les maneres de fer en els darrers mandats es presenta la nova candidatura Sí Tarragona, sota el paraigües del PDeCAT. la seva candidata Mar Giné va fer una crida a una nova ciutat més enllà dels polítics.

D'aquesta manera comencen dues setmanes per veure quin serà el panorama polític que deixen els comicis del 28 de maig de cara als pròxims quatre anys a la ciutat.