Tuna i òpera a l'església de Sant Pere del Serrallo per eixugar el deute

Fa poc més d'una dècada, l'església de Sant Pere del Serrallo va haver de sotmetre's a una important rehabilitació estructural. L'emblemàtic edifici a la vora del mar havia de renovar-se, especialment la seva teulada. L'operació no va ser precisament barata, ja que la parròquia va haver de recórrer a una hipoteca per costejar les obres.

Encara queden set anys per acabar de saldar el deute bancari; dels 700.000 euros d'hipoteca ja se n'han retornat una mica més de la meitatEixugar el deute no és fàcil per a la comunitat parroquiana, que ha de recórrer a l'organització d'esdeveniments especials per recaptar diners. Actes com el d'aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre, quan l'església de Sant Pere acollirà un concert singular.

TUNA I ÒPERA, BARREJATS

Serà el segon any consecutiu en què el tenor Agustí Roma i la Tuna d'Enginyers Tècnics Industrials de la URV uniran esforços per oferir un repertori que barrejarà cançons populars i de tuna, boleros i àrees d'òpera. Pot semblar una barreja sorprenent, però el maridatge val la pena, i més tenint en compte la causa benèfica a favor d'un dels elements més cohesionadors del barri mariner. L'entrada és lliure, però la recaptació funcionarà a mode de taquilla inversa, és a dir, cadascú hi podrà posar la voluntat.