El CBT, preparat per la fase d'ascens

El CBT s'haurà de posar la granota de treball per competir el primer partit de la fase d'ascens. Els tarragonins debuten aquest dijous a la una del migdia davant el Socuéllamos. El conjunt de Ciudad Real va acabar la temporada amb un balanç de 19 victòries i 7 derrotes, és un equip pràcticament professional, que entrena dos cops al dia, i amb les idees molt clares.

La plantilla, però, està preparada perquè si alguna cosa ha après aquesta temporada, és a fer-se fort davant les adversitats. "L'equip ha après a lluitar sempre", ha detallat l'entrenador Berni Álvarez.

A més, el tècnic recupera jugadors. Essencial per jugar un mínim de tres partits amb tres dies. Àlex Doche arribarà bé i les sensacions amb Dani Tugores van millorant.

Estar entre els setze millors dels 140 equips d'EBA és ja un premi, però des del club són optimistes amb un possible ascens. "I tant que m'ho imagino, és el que vull", ha conclòs la presidenta Núria Granados.

El CBT també jugarà divendres davant el Logronyo i dissabte contra el Colegio el Pinar de Málaga, tots dos partits a la mateixa hora, la una del migdia. El primer del grup puja directament mentre que els segons classificats s'enfrontaran entre ells per decidir l'altra plaça d'ascens, diumenge a partit únic.