Tarragona celebrarà el 25è aniversari de l'aliança Ciutats Patrimoni de la Humanitat

Tarragona acollirà al llarg d’aquest 2018 diversos actes per celebrar els 25 anys de l’aliança entre les ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya. Destaca el 15 de setembre amb la celebració de la nit del patrimoni. Amb aquesta celebració la marca vol mostrar la feina feta durant aquest quart de segle que ha permès convertir aquestes ciutats en un referent d’excel•lència internacional.

Des de l’any 2006 que Tarragona forma part del grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat. Aquesta aliança formada per un total de 15 municipis d’arreu de l’estat espanyol aquest any celebra el seu 25è aniversari. Aprofitant l’efemèride la marca vol mostrar a la ciutadania l’important tasca que es fa perquè aquestes ciutats esdevinguin referents d’excel•lència internacional.

Per això s’han organitzat al llarg d’aquest 2018 diversos actes tenint el Patrimoni com a principal protagonista. L’acte més destacat serà el 15 de setembre amb una nit temàtica que es durà simultàniament a les 15 ciutats.

A banda però també destaca un concurs narratiu destinat als alumnes de primer cicle de secundària de la ciutat o un concurs audiovisual dirigit a joves d’entre 16 i 30 anys on s’ha de fer un curtmetratge. També hi haurà espai per la música, amb un concert de piano i corda a càrrec de l’Escuala Superior de Música Reina Sofía el proper 26 de maig. I la mitja marató de Tarragona del 25 de novembre estarà integrada en un circuit de curses d’aquestes ciutats. Amb tot es vol consolidar i donar a conèixer aquesta marca Patrimoni de la Humanitat.