Esparreguera - CBT (53-55)

El CBT va sumar la cinquena victòria consecutiva a la pista de l'Esparreguera per 53-55. Un triomf ajustadíssim i que no es va decidir fins a l'última jugada del partit. A més, permet als de Berni Álvarez igualar, amb cinc partits sense perdre, la millor ratxa de la temporada i consolidar-se a la 3ª posició.

Els dos primers períodes van ser per als tarragonins 15-17 i 5-12. El CBT havia controlat el partit i marxava al descans nou punts per sobre, amb el 20 a 29. Una diferència que l'Esparreguera, que lluita fugir de les places de playoff de descens, va retallar a l'inici de la segona meitat fins a situar un ajustat 39-44 a la fi del tercer període.  La mateixa dinàmica va continuar a l'últim quart, on el marcador es va moure tota l'estona entre l'empat i les mínimes diferències visitants. Amb 53 a 53 i quan faltaven 55 segons, després d'un temps mort de Berni Álvarez, Adrià Duch va encistellar amb molt suspens i va posar per davant als del Serrallo. 53 - 55. Un resultat que ja no es va moure per què l'Esparreguera no va aconseguir anotar a l'última jugada.

El millor jugador del partit va ser Joan Güixens amb 12 punts i 6 rebots per 16 de valoració. Ara, els tarragonins ja poden pensar amb el derbi del cap de setmana vinent davant el CB Valls que TAC12 oferirà en directe dissabte des de les 18:00 h de la tarda.