At. Sant Just - UE Valls (2-3)

Nova remuntada als últims minuts de la UE Valls i triomf per seguir somiant amb l’ascens a 3ª.  El tècnic Manel Cazorla ja havia avisat que la visita al camp de l'Atlètic Sant Just no seria gens fàcil, però també ve recordant que el seu equip és una pinya, va fins al final i no s'arronsa en els moments més complicats. I una jornada més, així va ser.

L'efectivitat vallenca va tornar a ser clau i els de l'Alt Camp es van avançar al marcador a la mitja hora de partit gràcies a un gol de Jordi Aumatell. Era la primera ocasió clara. El migcampista va entrar des de segona línia per anticipar-se al defensor i rematar amb l'interior del peu des de l'àrea petita. El gol va esperonar un Sant Just que va anar a buscar l'empat. Pràcticament a la següent jugada va reclamar un possible penal i a les acaballes del primer temps també va obligar a treballar a un José Ruiz que pràcticament encara no havia tocat cap pilota amb la mà. Abans del descans també ho va tornar a provar el Valls, però el xut d'Hugo Gómez va sortir molt desviat.

El duel va canviar just després de sortir dels vestidors. Jan González va aprofitar una pilota que va quedar morta a l'àrea després d'un córner per fer l'empat en la primera jugada del segon temps. Només 7 minuts més tard, al 53, una internada per banda dreta va acabar aquest cop sí amb penal. Alejandro Avilés que havia entrat al descans no va perdonar des dels 11 metres tot i que el porter vallenc no va aturar la pena màxima per ben poc. El Valls, a la desesperada, va tornar a trobar el premi, per què el Sant Just va perdonar les ocasions que va tenir a la contra. Xavier Fabra va fer l'empat a 2 a menys de deu per al final i ja en temps afegit, Xavier Samper va aonseguir el seu primer gol de la temporada a l'afusellar defensa i porter.

Tres punts més per a una Unió Esportiva Valls que deixa més que encarrilat el seu ascens a Superlliga Catalana la temporada vinent. A més, el Reddis, el líder no va passar de l'empat a 2 al camp del Viladecans, per tant, la part alta encara s'ajusta una mica més amb els reusencs amb 50 punts i els vallencs amb 49.