L'exregidora de Ciutadans Sònia Orts serà la número 8 del PSC a Tarragona

Era un secret a veus, però no s'ha confirmat fins a aquest divendres al vespre, quan l'executiva del PSC de Tarragona ha aprovat la candidatura definitiva. L'excompanya de consistori de Rubén Viñuales a Ciutadans, Sònia Orts, també l'acompanyarà en l'aventura al PSCOrts ocuparà el número vuit de la llista socialista com a independent després de deixar la formació taronja. Ara fa dos anys i passar a ser regidora no adscrita

SENSE SORPRESES ALS PRIMERS LLOCS

Una llista que ha passat a validació de l'assemblea local del PSC també aquest divendres. Una candidatura sense sorpreses en els cinc primers llocs, amb Ruben Viñuales, Montse AdanBerni Álvarez, Sandra Ramos i Nacho Garcia per aquest ordre. El sisè lloc serà per l'executiva d'Aigües de Barcelona i militant socialista Isabel Mascaró mentre que el setè serà pel també militant Guillermo Garcia. Després d'Orts, als llocs nou i deu, espai també per a militants socialistes com Cecilia Mangini i Valle Mellado.

MARIO SOLER PERD POSICIONS

Una altra de les sorpreses arriba just després, ja que el número sis d'ara fa quatre anys, l'actual regidor i presumible aposta de futur socialista, Mario Soler, ocuparà el número 11, un lloc, a priori que tindrà complicat d'obtenir l'acta de regidor el pròxim 28 de maig.

Com ja es coneixia la llista la tanca de manera honorífica l'exalcalde Josep Fèlix Ballesteros.