La societat entre els segles XIX i XX a través dels seus cartells

Des d'un cartell signat pel mateix Tolouse-Lautrec, fins a altres anònims que reflecteixen la societat a cavall entre els segles XIX i XX. També amb referències tarragonines, com un cartell de les festes de Santa Tecla del 1910 o anuncis taurins de finals del segle XIX a la plaça de braus de la ciutat. És el viatge que proposa l'exposició Cartells de la Vida Moderna, i que es pot visitar des d'aquest dijous i fins al 23 de juliol al CaixaFòrum Tarragona.

Un recorregut que recull una visió completa d'una època en què el cartellisme va servir per reflectir, per primera vegada i gràcies als nous corrents artístics, una societat canviant molt marcada per la revolució industrial.

LA MEITAT DE LES OBREES, RESTAURADES

La mostra compta amb 110 cartells, la gran majoria provinents del fons del Museu Nacional d'Art de Catalunya. Gràcies a l'estreta col·laboració entre aquest i la Fundació la Caixa, s'ha aprofitat per a restaurar la meitat d'aquestes peces, i potenciar així el seu valor patrimonial.

ACTIVITATS PARAL·LELES

L'exposició Cartells de la Vida Moderna és la segona de la temporada del CaixaForum, després de l'èxit de 'Miralls' A partir d'aquest mateix dijous, comencen les activitats paral·leles, destinades a tots els públics.