El director de la fàbrica d'IQOXE no es mou ni un mil·límetre de la versió de l'empresa

En la seva declaració davant la jutgessa, el fiscal i els seus advocats, qui era director de la fàbrica d'IQOXE el dia de l'explosió, Juan Manuel Rodríguez Prats, ha gairebé calcat la versió que va explicar dilluns el seu superior directe, el conseller delegat de l'empresa, José Luis Morlanes. D'aquesta manera, Rodríguez Prats ha tornat a defensar que l'explosió del producte que va causar l'accident era imprevisible, ja que mai s'havia advertit d'aquesta possibilitat.

També ha posat en relleu la tasca de reparació del dany feta per l'empresa amb les víctimes i afectats per l'explosió. Pel que fa a la seva responsabilitat, creu que no és demostrable pels fets que s'investiguen. Les declaracions sobre la causa principal de l'explosió dels màxims dirigents de l'empresa que s'han tancat aquest dimecres.

LA SETMANA VINENT, DECLARACIONS DE LES PECES SEPARADES

La setmana vinent, però, Prats haurà de tornar a declarar per la peça separada al voltant de la llicència del reactor U-350, on s'espera que també no es mogui de la versió oficial de l'empresa. També la setmana vinent es reobrirà la instrucció dels vessaments al mar amb una nova declaració pericial.