El Voleibol SPiSP presenta candidatura per acollir la fase d'ascens a Superlliga

El Voleibol SPiSP vol acollir la fase d'ascens a Superlliga i que es jugui al seu pavelló. Aquest dimarts al migdia, dia en què es tancava el procés, el conjunt cooperativista ha enviat tota la documentació necessària a la Federació Espanyola per presentar oficialment la seva candidatura.

La fase final es jugarà el cap de setmana del 20 d'abril i la proposta enviada pels cooperativistes compleix tots els requisits amb escreix per acollir un esdeveniment d'aquest tipus. Entre altres aspectes com la proximitat d'hotels, infraestructures o diferents costos, el club cooperativista compta amb un pavelló totalment renovat a principis d'enguany. Per això, com no podia ser d'una altra forma, la candidatura té el suport de l'Ajuntament de Tarragona i la Federació Catalana.

La data de la resolució final és encara una incògnita, com també ho és si altres equips han presentat la seva candidatura. El cert, però, és que des del club tarragoní esperen que la Federació Espanyola es pronunciï a finals d'aquesta setmana per així, en cas que sigui l'escollit, tenir temps de preparar-ho tot amb les millors condicions.