Només quatre jugadors del CBT han pogut jugar tots els partits

En una temporada marcada per l'infortuni de les lesions, només quatre jugadors del CBT han pogut jugar els 22 partits de lliga que s'han disputat fins al moment. Aquests s'han convertit en la columna vertebral del conjunt de Berni Álvarez, que malgrat les dificultats, està competint molt bé.

El base David Fernández és el capità general. Després de tota una vida lligada als blaus, en la seva 14a temporada, està jugant de mitjana 26 minuts per partit. Minuts que al veterà de 31 anys li serveixen per anotar 9 punts, repartir 3 assistències i agafar 4 rebots. A més, Fernández és també el jugador que més minuts ha acumulat fins al moment amb 578 i amb un magnífic 40%, qui té més encert des de la línia de 3.

A la pintura, Ousmane Ndour a banda, el referent és el jove del planter Marc Buscail. El pivot tarragoní de vint anys és, dels quatre que ho han jugat tot, el jugador amb més valoració i millor percentatge general de tir. Això en els més de 20 minuts que juga, on de mitjana anota 10 punts i agafa 6 rebots.

L'encarregat d'aportar l'experiència al joc interior és el més veterà de la plantilla, Un JJ, que als seus quaranta-un anys encara està per jugar 16 minuts per partit i anota gairebé 4 punts i agafar 4 rebots. I al joc exterior la regularitat l'ha portat Kristian Mendes. L'aler és qui més encerta en tirs de dos i aconsegueix 6 punts i 3 rebots per partit amb els gairebé 21 minuts que juga.

Tots ells han pogut aguantar el ritme de competició d'un CBT que, si no és per les lesions, hauria pogut lluitar per molt més.