Rosari de baixes per visitar el Roser

Situació ben bé surrealista la que està patint el Club Bàsquet Tarragona aquesta temporada amb les lesions. De cara al partit d'aquest cap de setmana a la pista del Roser, Berni Álvarez podria comptar amb només sis jugadors del primer equip, mentre que tenir-ne set de disponibles és l'opció més optimista.

Així, les proves dutes a terme les darreres hores han confirmat la baixa d'Alex Doche pel que queda de temporada; la ruptura fibril·lar al bessó de la cama esquerra el tindrà apartat de les pistes més enllà de la darrera jornada, ja que la previsió és d'un mes i mig de baixa.

ESTEBANELL, DUBTE

La situació s'ha agreujat amb l'entrenament del dijous, ja que Gerard Estebanell es va torçar el turmell i és seriós dubte per visitar el Roser. Depèn de la seva recuperació seran sis o set jugadors del primer equip; i no tots al 100%, ja que David Fernández ha estat malalt i el d'aquest divendres serà el primer entrenament sencer que podrà fer aquesta setmana.

Malgrat tots els entrebancs, els de blau han de mirar més enllà de la infermeria i maximitzar tots els recursos que tinguin aquest cap de setmana en un duel directe. Davant tindran un Roser que tenen just per sobre a la classificació; poques vegades, però, un tercer contra quart classificat s'havia presentat tan desigualat. En la primera volta, el Roser ja va sotmetre el conjunt tarragoní al Serrallo per 55-83. Ara, el CBT visita la pista dels barcelonins aquest dissabte a un quart de nou del vespre.