I si Tarragona aspirés a un equip femení de bàsquet a categories superiors?

I si Tarragona aspirés a un equip femení de bàsquet a categories superiors? És la pregunta que té dret a formular-se el referent de l'especialitat a casa nostra, un TGN Bàsquet que s'ha fet lloc estable a la Copa Catalunya, que acabarà a la zona còmoda de la taula, però que probablement no s'acostarà a cap de les dues places d'ascens a divisions estatals.

La mateixa plantilla destaca el gran nivell de l'actual bloc i la potencialitat de moltes de les jugadores que pugen del planter. Si a això sumem l'existència de diversos efectius que creixen fora del territori i que podrien veure amb bons ulls tornar a casa en cas d'existir un projecte ambiciós, si algun dia la ciutat aposta fermament pel bàsquet i per l'esport femení haurà de mirar amb molta atenció cap al Sagrat Cor.

Així ho remarca un dels noms amb pes propi del club, Laura Pascual, abans de la visita al pavelló de Les Corts aquest diumenge a les 19.45 hores. Sense noves baixes per lesió, el TGN Bàsquet suma set victòries en 13 jornades i les barcelonines, sis en 14.