Els hotels de Tarragona arriben al 80% d'ocupació gràcies al Mobile World Congress

Ahir va tancar portes el Mobile World Congress de Barcelona. Un esdeveniment internacional que també té incidència econòmica a Tarragona. Alguns dels congressistes venen a dormir aquí a casa nostra. Això fa augmentar l’ocupació hotelera fins al 80% en una època que acostuma a ser fluixa.

Quatre dies de Congrés que es calcula que han deixat un impacte econòmic de 470 milions d’euros a Catalunya. Tarragona, tot i quedar fora de l’àrea metropolitana de Barcelona, també en surt beneficiada del Mobile World Congress. L’ocupació hotelera de la ciutat ha arribat al 80% aquests dies de congrés.

Tot i això els hotelers tarragonins veuen com cada any l’impacta del Mobile a la ciutat és inferior. Això es deu a que Barcelona i la seva àrea metropolitana han augmentat des del 2006 les places hoteleres i sobretot l’oferta d’habitatges d’ús turístics.

Des del sector hoteler tarragoní creuen que s’hi hi haguessin millors connexions ferroviàries la ciutat encara podria treure més profit del Mobile. Tot i això es mostres satisfets. Enguany en aquest congrés internacional hi han assistit 107 mil persones, un esdeveniment que mínim es quedarà a Barcelona fins el 2023.