El Volei SPiSP defensa el "play-off" a Lleida

Cap de setmana en què, si el nivell de les plantilles s'imposa, tot continuarà igual al capdavant de la Superlliga 2. El líder, l'Illa Grau, juga contra un cuer que no ha sumat res de bo encara. El Volei SPiSP, per la seva banda, es desplaça al pavelló del Balàfia Lleida, que tan sols s'ha emportat un dels darrers cinc compromisos. Els cooperativistes se situen a tres punts del lideratge i tres per damunt del San Roque, que tampoc hauria de fallar com a local i davant el Saragossa.

És aquest el coixí guanyat fins ara pel Volei SPISP a la recerca d'una de les dues posicions que permetran disputar la fase d'ascens. Val a dir, però, que cap dels tres de dalt s'ha mostrat regular o clarament superior a la resta i que això incrementa l'emoció perquè vuit jornades són suficients per generar canvis classificatoris.

L'anada entre Volei SPiSP i Balàfia és, en qualsevol cas, un toc d'atenció, ja que els visitants van forçar el cinquè set, emportant-se un punt del seu desplaçament. Ara al Segrià, el derbi català de la jornada es jugarà aquest dissabte a les 16 hores.