L'equip de govern de Tarragona acusa a la CUP d'utilitzar la justícia per aturar les seves accions

L’equip de govern de Tarragona acusa a la CUP d’utilitzar la justícia per paralitzar l’acció de l’executiu de Ballesteros. La portaveu del govern municipal, Begoña Floria, afirma que la querella dels cupaires contra el regidor d’urbanisme, Josep Maria Milà, pel projecte de la Budellera no té cap sentit. Sosté que no té cap base ni legal ni jurídica.

La regidora encarregada del projecte de la Budellera, Begoña Floria, recorda que la tramitació d’aquest pla urbanístic ha tornat a posar el comptador a zero i diu el regidor d’Urbanisme, Josep Maria Milà s’ha mantingut al marge per la seva incompatibilitat, perquè abans de ser regidor va ser una de les persones que va dissenyar el pla urbanístic. Des del govern no entenen la querella que ha presentat la CUP, admeten que és legítim discrepar políticament del projecte però lamenten que hagin de recórrer els jutjats per frenar l’acció de govern de Ballesteros.
Aquest dimecres, la CUP va detallar la querella presentada contra el regidor Josep Maria Milà i el constructor José Luis García en relació al projecte de la Budellera. El jutge els ha citat a declarar, com a investigats, el 4 d'abril. Els cupaires denuncien presumptes delictes de prevaricació, tràfic d’influències i delictes sobre l’ordenació del territori i l’urbanisme.