Viñuales confirma Montse Adan com la número 2 a la llista del PSC

 

El que era un secret a veus ara ja té confirmació oficial: Montse Adan serà la número 2 del PSC a Tarragona de cara a les eleccions municipals del mes de maig. L'actual directora del departament Port-Ciutat del Port de Tarragona es converteix en la mà dreta de Ruben Viñuales. Amb tot, l'aposta socialista per recuperar l'alcaldia de la ciutat passa per una llista molt renovada i amb moltes cares noves.

Adán s'incorporarà a la llista socialista com a independent. La seva tasca al capdavant de les activitats socials i culturals del Port i el seu fort lligam amb Tarragona són alguns dels principals aspectes que han seduït l'equip comandat per Viñuales.

Si alguna cosa desprèn la llista del PSC per a les eleccions d'aquí a tot just quatre mesos és joventut; i és que les principals novetats dels socialistes -Montse Adán o Nacho García-, així com figures ja importants en aquest darrer mandat -Sandra Ramos o Berni Álvarez-, conflueixen en una mitjana d'edat força més baixa que la dels tres equips de govern de Ballesteros.

Mentrestant, el PSC continua preparant-se pels comicis del maig. Aquest cap de setmana ha celebrat la convenció municipal al Seminari de Tarragona, que ha servit per finalitzar el procés participatiu del programa electoral; allà s'hi han vist cares conegudes en l'àmbit català i estatal com la ministra de Transports i Mobilitat, Raquel Sánchez, la viceprimera secretària del PSC, Lluïsa Moret, o l'exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu.