TGN Bàsquet - Premià (50-64)

Un mal darrer període condemna el TGN Bàsquet, que es queda en la setena plaça de la Copa Catalunya (7-6) després de caure contra un Premià que s'allunya a la taula (10-4). Les liles van desaprofitar l'ocasió de distanciar-se del rival durant la primera part i van mostrar-se imprecises en atac, amb un pobre 25% en tirs de dos. Així, les de Marc Rovirosa van aconseguir més punts des de la zona exterior que des de la interior, si exceptuem els tirs lliures.

Amb 11 punts, Sheila Maeztu va ser la màxima anotadora dels locals, seguida pels 10 d'Aldana Gayoso. És el primer partit que juga el TGN Bàsquet al Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània i on ha celebrat, minuts abans, la presentació de tots els seus equips.

El també primer desplaçament d'aquesta segona volta de Copa Catalunya portarà les liles a la pista de Les Corts (6-8), diumenge a les 19.45 hores.

Parcials: 16-13, 12-13, 14-17 i 8-21.