CBT - Granollers (75-80)

La ratxa victoriosa del CBT a l'EBA s'atura en sis partits i l'última plaça de "play-off", la que ocuparia el Barça B, s'allunya dos per damunt. Mal partit dels blaus, lluny de la imatge dels darrers temps i que cauen contra un Granollers que va endur-se el duel de l'anada.

Sense menystenir el rival, acabat d'ascendir i que es troba a una sola victòria del mateix CBT, la derrota es produeix en el moment menys impensable, enmig del present més dolç dels de Berni Álvarez. Aquest cop, però, els tarragonins van ser menys fiables que els anteriors compromisos, especialment des de la línia exterior (9 de 39). L'estadística en tirs de dos també va ser discreta, per sota del 50% d'encert. 

Amb alternatives constants i una cistella els darrers segons d'Ousmane (16 punts i 15 rebots) per forçar la pròrroga, l'afegit va decantar la tarda a favor dels visitants i dificultar la fase regular d'un CBT que podria haver-se desempallegat del Martinenc, que també va perdre.  

Dissabte a les 20 hores, el CBT es desplaçarà a Saragossa per competir contra un Helios que és cuer amb un sol compromís guanyat i a l'espera de veure què fa la present jornada contra l'Igualada. 

Parcials: 13-12, 19-19, 13-19, 21-16 i 9-14.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272412