L'Ajuntament cedeix els terrenys per a la ciutat esportiva del Nàstic

A terrenys situats a l'Anella Mediterrània de Camp Clar i a tocar del vial Josep Maria Recasens és on el Nàstic ha de construir la sèrie de camps de futbol que han de conformar la seva nova ciutat esportiva. Un projecte que ha fet un pas important endavant, ja que el club grana i l'Ajuntament de Tarragona han signat el conveni de cessió de l'espai, de propietat municipal per als pròxims 50 anys.

L'acord preveu que el Nàstic realitzi la inversió per a la construcció del nou equipament, el qual haurà de reservar l'ús gratuït d'espais i instal·lacions en favor del Patronat Municipal d'Esports, quan aquest li ho requereixi, per desenvolupar qualsevol activitat fonamentada en l'interès públic.

És per això, que la concessió no preveu un cànon econòmic a pagar per part del club, sempre que aquest no obtingui un rendiment econòmic de la seva explotació.

LES OBRES HAURAN D'ESPERAR

Un inici d'obres, però dels nous camps esportius que encara haurà d'esperar. Des del club grana tornen a manifestar que el projecte constructiu anirà de forma paral·lela a la urbanització dels terrenys annexos al Nou Estadi, el conegut com a Pla de Millora Urbana 34.

Es tracta d'un espai de 124.000 metres quadrats de superfície dels quals Nàstic i Ajuntament són propietaris del 45% cadascú, i on es preveu la construcció d'uns 500 habitatges en l'ampliació del barri de la Vall de l'Arrabassada.

El projecte es troba a l'espera d'una nova aprovació inicial després de la caiguda del POUM de l'any 2013, i l'ajuntament espera poder desencallar-la durant el primer semestre d'enguany.