El PSC, en contra de la nova estructura de costos del contracte de la neteja

La nova estructura de costos, que ha de marcar la segona licitació del contracte de la brossa de Tarragona, tirarà endavant aquest divendres al plenari amb el suport, com a mínim, dels comuns a la proposta del govern, però amb el vot contrari del PSC.

Així ho han anunciat aquest dimarts els socialistes tarragonins, que justifiquen el seu vot negatiu per la manca d'explicacions clares que dona el govern al voltant dels canvis proposats, i que, creuen, entre altres aspectes, que comportaran una major despesa per al consistori.

MANCA DE CONFIANÇA

En aquest sentit, han tornat a qualificar de fracàs la gestió del regidor d'Hisenda, Jordi Fortuny, tant en la licitació d'aquest contracte com en el de l'adquisició de nous autobusos d'hidrogen, també paralitzat, en aquest cas per la reclamació d'una de les empreses licitadores. Diuen que no donaran més vots de confiança a la gestió del govern municipal.

Ramos també ha posat en dubte l'èxit que el govern manifesta al voltant de la rebuda de fons Next Generation, ja que creu que altres consistoris més petits estan aconseguint millors resultats en aquesta matèria i que Tarragona no està a l'altura de la capital que hauria de ser.