S'adjudica a contrarellotge la quarta fase del Palau d'Esports

El calendari no enganya i l'obra arribarà justíssima per a la celebració dels Jocs Mediterranis... L'empresa Cobra serà l'encarregada d'executar el tram final de l'obra del Palau d'Esports de Camp Clar, que acollirà les proves d'handbol a partir del 23 de juny. Queden poc menys de 4 mesos, just els necessaris per enllestir les tasques.

Tocarà córrer i de valent perquè Tarragona compta amb 114 dies per donar sentit al principal equipament dels Jocs Mediterranis. Finançat per fons de la Generalitat de Catalunya, l'estructura està enllestida des de fa mesos però l'aplicació de l'article 155 va paralitzar el projecte a l'espera del vistiplau de Madrid. A meitats del mes de desembre, el tràmit burocràtic va fer-se realitat amb el vistiplau previ del Consejo Superior de Deportes, que va emetre un informe favorable, i amb el definitiu del Consell de Ministres.

Des de les porteries als marcadors, passant per tot el mobiliari necessari per convertir el Palau en la seu de l'handbol de Tarragona 2018. Una execució que, en principi, ha de ser ràpida ja que es basa principalment en l'adquisició del material necessari i no pas en la construcció d'aquest.

Cobra, Instalaciones y Servicios es l'empresa que s'encarregarà d'aquesta quarta fase i compta amb menys de 4 mesos de marge per enllestir els treballs amb un pressupost de 2,1 milions d'euros.

El cost definitiu del Palau serà de gairebé 18 milions i es contempla, a més, una cinquena fase de construcció de les grades supletòries per ampliar l'aforament del recinte i per no hipotecar futurs usos més enllà dels Jocs. L'objectiu és que l'espai pugui acollir tot tipus d'esdeveniments a partir de l'estiu.

Tal com avançar dies enrere, el 24 de març s'inaugurarà oficialment l'antic complex esportiu de Camp Clar. El 7 d'abril es farà el mateix amb la pista d'atletisme i amb la presència de José Ramón Lete, el secretari general de l'Esport.