El TGN Bàsquet es reforça amb la uruguaiana Aldana Yagoso

Garantia de rendiment d'entrada perquè Aldana Gayoso comparteix idioma i coneix aquesta categoria, ja que la temporada anterior va militar a l'Igualada, on va coincidir amb l'actual tècnic del TGN Bàsquet. El bon tracte entre la base uruguaiana i Marc Rovirosa va facilitar l'acord mesos enrere.

L'entrenador va tenir clar des del primer dia que, si arribava una estrangera, havia de ser ella. Així, el club va esperar el necessari per formalitzar els tràmits. Campiona al seu país i internacional en la modalitat de 3x3, té tan sols 22 anys.

El fitxatge de Gayoso trenca amb la inèrcia basquetbolística de buscar efectius interiors. Ella destaca per la seva bona mà des de fora del perímetre, incrementarà la rotació i també el grau d'exigència de la resta de companyes. Al seu dia, la vam veure en acció amb les de l'Anoia i oferint molt bona imatge a pistes com la del CB Valls. No pot descartar-se una continuïtat més enllà d'aquest curs.

La tornada dels entrenaments i l'arribada d'Aldana Gayoso coincideix amb l'alta competitiva de Paula Ibáñez, lesionada fins ara. La Copa Catalunya s'activa el 14 de gener a domicili i contra el Draft Gramenet, quart i amb tan sols una victòria més que el TGN Bàsquet.