Així serà el tennis de Tarragona 2018

Veterans a l'hora d'organitzar tornejos de primer nivell, seran la seu d'una cita inèdita al territori, el tennis dels Jocs Mediterranis. I a l'espera de rebre les millors promeses de l'especialitat el Club Tennis Tarragona ja ho té tot a punt.

La seu dels millors tornejos mai vistos al territori és també la llar del tennis als Jocs Mediterranis. L'experiència com a club a l'hora d'organitzar esdeveniments de primer nivell és màxima. Des de l'antic ATP fins al Challenger, passant per proves ITF, els populars Futures.

De l'individual als dobles, tant en dones com en homes. Queden més de 3 mesos per conèixer els noms dels participants. I sabem que cal un mínim de 8 països a cada categoria.

Veiem en acció la Marina Sáez, el Pol del Castillo, l'Aleix Pozo i l'Anna Ortiz, 4 dels 300 jugadors del Tennis Tarragona, un puntal de l'especialitat a Catalunya i sempre repartits per les 11 pistes del club. Els seus equips pugnen sempre per competir a la primera divisió estatal. Pel que fa als Jocs, encara és aviat per saber quin serà el nivell.

Com entitat privada, la celebració de la prova dels Jocs genera inconvenients per als socis, que han acceptat en assemblea l'acord de col·laboració entre Tarragona 2018 i el mateix club. Les principals tasques de millora de les instalacions del Tennis Tarragona ja s'han enllestit.

Independentment del nivell dels participants, les xifres operatives són contundents amb prop de 100 voluntaris. Una seu que demana optimisme, malgrat el llarg camí recorregut, ple d'entrebancs. Hi haurà bon tennis i un bon espectacle.

El tennis de Tarragona 2018 es durà a terme del 26 al 30 de juny, en l'última setmana competitiva dels Jocs Mediterranis.