Els números de Nano, per sota dels de Rodri

L'actual entrenador del Nàstic empitjora els registres d'inici de l'anterior dirigent a la banqueta. Amb 5 punts de 12 possibles l'equip ha mostrat símptomes de millora però també manté dubtes similars als viscuts amb l'anterior responsable tècnic.

Diumenge a casa i contra el Tenerife Nano Rivas complirà un mes al Nàstic i en la seva segona etapa al club. És el rival que, una volta abans va signar el comiat de Lluís Carreras, el primer dels 3 entrenadors del conjunt tarragoní aquesta temporada. De 4 partits Nano tan sols n'ha guanyat un, el disputat al camp de l'Albacete. A més, ha perdut contra el Saragossa i ha empatat davant el Cadis i el Barcelona B.

El seu predecessor, Rodri, va sumar 6 punts amb dues victòries i dues derrotes. És a dir que Nano Rivas guanya menys però Rodri perdia més. On gairebé són idèntics tots dos, en els dubtes com a local. L'actual entrenador segueix sense oferir alegries davant l'afició i el seu plantejament futbolístic no va convèncer dissabte al Mini Estadi tot i la marea grana desplaçada. Si els resultats no acompanyen aviat, l'equip continuarà a la part baixa i els dubtes sobre la permanència seran latents. I és que, ara per ara, el Nàstic tanca la salvació 4 punts per damunt de la Cultural Leonesa. Afortunat l'actual projecte de conviure en una de les lligues més "barates" a la part baixa dels últims temps.

Els dos pròxims rivals són el Tenerife i el Granada, que lluiten per pujar i que poden marcar l'horitzó dels de Nano Rivas, amb dubtes encara vigents.