Vells coneguts per al relleu de les colles

Després de la llarga etapa de David Lobo al capdavant de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, aquest diumenge la formació cooperativista va escollir el seu relleu. Serà un vell conegut de la direcció verda, Jordi Gaya, que va ser el màxim dirigent tècnic just abans de Lobo.

D'aquesta manera, Gaya tindrà el repte de mantenir l'excel·lent nivell demostrat per la colla en els darrers anys, i del que va ser protagonista en els seus inicis, ja que els primers castells de vuit van arribar encara sota el seu mandat.

De la mà de Gaya, els de la camisa verda també estrenaran president en la figura de Frederic Arias, que substituirà en el càrrec a Raül de la Fuente.

PEIRÓ, ÚNIC CANDIDAT ALS XIQUETS

I on les coses també semblen estar encarrilades és als Xiquets de Tarragona. Els matalassers escolliran cap de colla el segon cap de setmana de gener, i amb el termini per presentar candidatures ja tancat, l'única que opta a encapçalar la colla és la liderada per Roger Peiró, qui va ser cap de colla entre els anys 2010 i 2015, les temporades amb millors resultats de la història de colla, quan va esdevenir colla de gamma extra

Si no hi ha sorpreses de darrera hora, Peiró, que rellevarà a Alfredo Gonzàlez, compartirà candidatura amb la nova junta directiva, que encapçalarà Oriol Olivé.

LA JOVE, A L'ESPERA

També durant el mes de gener haurien d'escollir cap de colla tant la Jove de Tarragona com els Xiquets del SerralloEls liles ja van celebrar una assemblea a finals de novembre, on Jordi Alomà va oficialitzar la seva renúncia, i estan a l'espera que en la següent es presenti alguna candidatura.