La dura pista de Sabadell posa a prova l'estat de gràcia del Volei SPiSP

El Club Natació Sabadell és un perill, especialment quan juga com a local i on fa mes i mig va desfer-se còmodament del Cèvol Torredembarra. Així, tornem a parlar d'un dels pocs pavellons en què és molt viable que els millors de la Superlliga 2, els qui pugnen per les dues places de "play-off", es deixin alguna cosa pel camí. I el Volei SPiSP ho sap perfectament, ja que la campanya anterior només va poder guanyar per la mínima.

Ara, els cooperativistes compten amb tres punts d'avantatge respecte al primer dels rivals que es quedaria fora de la fase d'ascens, el San Roque, en el millor moment del que portem de temporada.

Es tracta del penúltim compromís de la primera volta del Volei SPiSP, només per darrere de l'intractable L'Illa Grau. Per la seva banda, el Natació Sabadell és vuitè amb nou punts menys que els tarragonins.

El derbi català entre sabadellencs i Volei SPiSP es disputarà dissabte a les 16.30 hores. No és gens descartable que l'Illa Grau i San Roque, líder i tercer, respectivament, ensopeguin contra Xàtiva i Balàfia fora de casa.