Efecte Ousmane

El CBT, amb Ousmane, és un altre CBT. Va quedar ben clar en la victòria de l'altre dia contra l'Esparreguera i independentment de les facilitats defensives d'un rival incapaç de frenar el frenesí físic del jove interior senegalès. Els 25 punts, 12 rebots i 40 de valoració prenen especial rellevància si tenim en compte que Ousmane va aterrar a Tarragona fa un parell de setmanes i després de quatre mesos atrapat al seu país per problemes burocràtics.

L'exhibició del cap de setmana recorda a l'experimentada fa un any, l'octubre del 2021, també al Serrallo. Aquell cop va aconseguir 24 punts i cinc rebots per fer possible el triomf per la mínima davant el Martinenc. Ell, encara menor d'edat, no ha de guanyar jornades en solitari ni assumir tota la pressió del grup, però és un estímul per a la resta d'un vestidor que suma tants triomfs com derrotes a l'EBA, cinc.

Més enllà d'encadenar dos resultats satisfactoris, l'aspecte més important per als de Berni Álvarez és que han reactivat l'ímpetu a pista inexistent el duel previ celebrat a Tarragona i contra el Roser. Aquella pèssima tarda va deixar cames avall el projecte i disparar dubtes poc presents al parquet durant la dilatada etapa de l'actual tècnic al CBT. Així, la resposta de l'equip ajuda abans del descans d'aquest cap de setmana.

Temps suficient per alleugerir les cames, tres victòries per sota del "play-off". Un CBT que visitarà Valls el 17 de desembre, en un derbi que narrarem en directe a TAC12.