Volei SPiSP - Sayre (3-0)

Domini acaparador de Volei SPiSP contra un cuer sense victòries a la Superlliga 2. Així, en zona de "play-off" d'ascens, són ja tres punts de marge respecte al San Roque, que va caure contra el líder.  Els de Vlado Stevovski no van fallar contra un Sayre que no té nivell per fer ni tan sols pessigolles als millors representants de la categoria; la prova, tant el primer com el tercer set i amb parcials impropis de la segona divisió del voleibol a Espanya.

Els tarragonins van aprofitar bé el vespre per oferir minuts de joc a joves valors que, a poc a poc, hauran d'anar assumint major protagonisme. Paral·lelament, L'Illa Grau va ser un cicló a la pista del San Roque i d'on va emportar-se el triomf per 0-3, aplanant una mica el camí cap a la següent fase del Volei SPiSP.

Samuel Pacheco, amb 16 punts, va ser el màxim anotador del duel. És un triomf complet respecte a la tercera posició i quan resten dues jornades per a l'acabament del 2022, la primera d'elles dissabte i a la pista del Natació Sabadell (20.30 hores).

Sets: 25-10, 25-18 i 25-11.

https://rfevb-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=9732&ID=112&CID=269&PID=138&type=LegList