CBT - Sant Adrià (64-61)

Han deixat enrere la crisi. Tercera victòria seguida dels blaus, capaços de patir i de capgirar el resultat quan el rival s'ha avançat al Serrallo. Un desenllaç que allunya la zona de perill de la Lliga EBA a 3 partits i a manca de 8 per disputar-se.

L'autoconfiança sembla haver tornat a Tarragona tot i que aquest cop ha tocat patir contínuament en un duel que s'ha decantat favorablement només per detalls. Els tarragonins han marxat al descans per davant (36-33) però el Sant Adrià ha capgirat l'electrònic a la represa, forçant al límit els de Berni Álvarez. Mentre que la dinàmica del CBT ja era positiva a la prèvia, la dels del Besós era completament contrària, arribant al Serrallo després d'encadenar 4 derrotes.

Henry Wilkins ha estat el jugador més destacat amb 17 punts i 3 triples, la meitat d'un CBT desencertat en el tir exterior (23%) però solvent en els moments més delicats de la tarda.

A 4 victòries de les places de promoció d'ascens a la LEB Plata el CBT es desplaçarà diumenge al pavelló del Quart, antepenúltim de la taula. Un altre triomf sentenciaria virtualment la permanència.

Parcials: 21-19, 15-14, 15-13 i 13-15.