CBT - Esparreguera (92-75)

Ousmane debuta i catapulta el seu equip cap a la victòria contra l'Esparreguera. L'interior, encara menor d'edat, signa 40 de valoració amb 25 punts, 12 rebots i un sol error en 11 tirs de camp. La tornada de l'interior senegalès, fora fins ara per problemes burocràtics, és la millor notícia per al CBT, que encadena dues victòries i que equilibra el seu balanç classificatori amb cinc victòries i cinc derrotes.

No era un partit fàcil, gens fàcil, després de la pèssima imatge l'últim dia que els blaus van trepitjar en partit el Serrallo. Aquella derrota davant el Roser serà difícil d'oblidar, però el millor mode de fer-ho és sumant i, sobretot, sent dignes a pista. I és just el que va fer el CBT, no perdre la cara al duel contra l'Esparreguera i ni molt menys a la seva afició: actitud defensiva i encert ofensiu.

Millor que els visitants de principi a final i dominador de gairebé totes les facetes del joc, el conjunt tarragoní atura així la ratxa de tres victòries seguides del seu oponent, les úniques tres que ha aconseguit aquest curs a l'EBA. 

A banda dels espectaculars registres d'Ousmane Ndour, tant Adrià Duch com Marc Buscail van aconseguir 16 punts. Sisè a la taula tres triomfs per sota del "play-off", el CBT se centra ja en el derbi del 17 de desembre a Valls perquè el cap de setmana que ve la fase regular s'atura. 

Parcials:  25-16, 25-22, 22-22 i 23-15. 

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272376

Foto: Tarraco Blues