La marea grana més important des de la final a Llagostera

Aquest dissabte (16 hores) el Nàstic juga al camp del Barça B i ho farà amb la companyia de, com a mínim, 700 seguidors. S'espera que molts altres aconsegueixin la seva entrada a les mateixes instal·lacions del conjunt blaugrana. Amb la baixa d'Álvaro Vázquez Nano Rivas busca un triomf que allunyi el descens, 3 punts per sota. 

Des d'aquell fatídic a Llagostera dia no s'ha tornat a viure res igual al Nàstic. La resposta de l'afició per aquest dissabte a les 4 de la tarda és ja històrica. El club disposava de 700 entrades que s'han exhaurit. Els compradors podran viatjar en autobusos habilitats per la Federació de Penyes.

La resta de persones que vulguin presenciar el partit contra el Barça B podran fer-ho si compren l'entrada a les mateixes instal·lacions del conjunt blaugrana. Així que, molt possiblement, la xifra seguidors visitants s'acostarà al miler.

És el primer derbi entre els dos clubs des de l'any 2012 i Nano Rivas compta amb les baixes d'Álvaro Vázquez, Abraham, Djetei i Dumitru. En principi Uche serà el relleu d'Álvaro en atac.

Davant hi haurà un filial barcelonista que ha guanyat 4 dels últims 5 compromisos, abandonant la zona vermella i situant-se 1 punt per sobre del Nàstic.L'últim derbi al Mini Estadi va acabar amb victòria per la mínima dels locals. La Cultural Leonesa marca el descens i l'endemà, diumenge, es desplaçarà al camp de l'Almeria.