CBT - Roser (55-83)

El CBT gairebé s'acomiada de qualsevol opció de "play-off", es desfà durant el tercer període i signa la cinquena derrota en només vuit jornades de Lliga EBA. Un bon Roser va emportar-se la victòria del Serrallo, espai poc acostumat a veure el seu equip quedar-se.

A remolc ja des del primer quart en què sempre va anar per davant el conjunt barceloní, a excepció d'alguna igualada fugaç, el segon va situar els blaus fins a quatre punts per sobre. Però l'exigent defensa del Roser, amb qui empatava a la taula fins ara, va impedir que aquesta distància es conservés o incrementés abans de marxar cap a vestidors (32-35).

La represa va ser un malson per culpa d'un parcial de 0-7 i l'anella va fer-se cada cop més petita per a un CBT allunyat a 20 punts i que va afrontar els darrers 10 minuts de joc sense esperances de remuntada. Berni va repartir minuts i la taula allunya la plantillade la zona capdavantera, que es queda ja a quatre victòries quan s'han disputat vuit partits.

Adrià Duch, amb 12 punts, i David Fernández, que en va signar 11, van ser els dos únics efectius locals amb dobles dígits anotadors. La fase regular de l'EBA continuarà diumenge vinent (17 hores) a la pista del Olivar saragossà.

Parcials: 17-17, 15-18, 8-25 i 15-23.