Cabosanroque reviu el Mòdul 6 de la Tabacalera

 

A poc a poc i amb actuacions simples i concretes, l'Espai Tabacalera va revivint. L'antiga fàbrica de tabacs tarragonina està acollint, des de fa uns mesos, diverses propostes culturals relacionades amb l'art contemporani. Aquest cap de setmana s'ha recuperat un nou espai: el Mòdul 6, que ha acollit l'exposició 'Dimonis. Ex-orcismes i in-orcismes de Verdaguer'. Cabosanroque ha estat l'encarregat de dinamitzar una mica més la Tabacalera amb una proposta trencadora.

Diversos tarragonins s'han acostat aquest cap de setmana al Mòdul 6 encuriosits per l'exposició i, sobretot, per la reobertura d'un espai preuadíssim al mig de Tarragona; l'objectiu és que el Mòdul 6 esdevingui un apèndix del Centre d'Arts Contemporànies Mèdol. Queda clar que, de potencial, en té, i molt.

Primer contacte més que positiu dels espectadors amb el Mòdul 6, on veuen moltes possibilitats. Celebren que, amb poca cosa, s'hagi decidit finalment apujar la persianaHi ha un factor que és clau per tal que la Tabacalera pugui anar redescobrint-se: la resposta dels tarragonins. Encara no so se sap quines exposicions, actes o esdeveniments acollirà pròximament el Mòdul 6; ara bé, la ciutat té ganes que a la Tabacalera hi passin cada cop més coses.