Tècnics i policia avaluen els danys al restaurant Koyo

Matí d'intens moviment al voltant del restaurantKoyo. Aquest diumenge, a quarts de quatre de la tarda, es va produir una explosió de gas al local del número 26 de la Rambla Nova. Policia, pèrits, propietaris, administradors de la finca i socis del restaurant han estat avaluant els danys materials de l'establiment.

La deflagració a la cuina va causar desperfectes al fals sostre i als vidres. Els tècnics de gas han revisat la instal·lació per analitzar si encara hi havia risc i per esbrinar les causes de l'explosió; de moment, els Mossos d'Esquadra estan investigant els fets, per la qual cosa encara no hi ha una conclusió oficial.

Dels set ferits, cinc eren lleus i dos menys greus; entre ells hi havia cinc treballadors i dos vianants, que en el moment de l'accident passaven per davant del local. El personal del restaurant veí del Koyo va socórrer els dos vianants ferits.

Per sort, l'explosió al restaurant japonès haurà quedat en un ensurt, ja que no s'han de lamentar víctimes. Una estona abans, ja s'havia desallotjat el local per prevenció; això sí, els danys materials són abundants. També a les oficines posteriors del restaurant, molt properes a la cuina, situades al número 21 del carrer d'Armanyà. Aquest ha estat un dels altres punts d'atenció per part dels tècnics.

Qui ha tingut més sort és la notaria que es troba sobre el restaurant: allà s'han salvat de la destrossaL'edifici del número 26 de la Rambla Nova no va patir danys estructurals amb l'explosió, motiu pel qual treballadors i residents van poder tornar ahir mateix al seu interior.