CBT - Barça B (70-76)

El CBT frega el triomf contra l'equip més fort de l'EBA els últims anys, però acaba quedant-se a les portes després de gairebé capgirar un parcial de 0 a 16. Les baixes, però, passen factura i l'equip ha d'extreure conclusions positives del dur debut a la categoria.

És obvi que el calendari no ha estat generós amb els blaus, ja que rebre el Barça B d'entrada i quan encara es digereix la baixa definitiva del lesionat Dani Tugores és especialment complex. Sense Ousmane ni Víctor Vinós i amb J.J. Miguel mancat de ritme per molèsties, gairebé sorpren que el duel contra el planter blaugrana continués ben obert fins al final. I la primera part va ser de domini per al CBT. La represa, però, va ser la de la ratxa favorable als visitants.

Quan guanyar era ja gairebé impossible, el CBT va refer-se per igualar l'electrònic i disposar d'un parell d'atacs per situar-se per davant. No els va aprofitar i, finalment, el conjunt de Roger Grimau va imposar el seu domini, liderat per una de les grans perles del bàsquet espanyol, Caicedo, autor de 28 punts. Pel cantó del CBT destaquen els 17 punts de David Fernández.

La Lliga EBA continuarà dissabte i a Granollers (17.45 hores) en el primer desplaçament de la campanya a l'EBA. Un Granollers que també va perdre i per la mínima a Igualada (76-75).

Parcials:  24-25, 15-11, 11-23 i 20-17.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2272311