Gràcies per seguir-nos!!

Gràcies. Gràcies a tots i totes del seguiment que vau fer a la programació de Santa Tecla que us vam proposar. Audiències diàries que han anat dels 58.000 als 99.000 espectadors. Xifres molt importants a les quals cal afegir aquells que ens segueixen per streaming que també han estat molts.

Ja sigui mitjançant la nostra web, o el canal de youtube Tot Tecla TV. Alguns dies s’ha arribat a un seguiment en aquests canals de 17 mil connexions simultànies.

El dia de més seguiment, tant a la TDT com a internet va ser el divendres dia de Santa Tecla. I els programes més vistos han estat la retransmissió de la Tanda de lluïment, Dames i Vells i l’informatiu especial que aquesta casa va oferir a les vuit del vespre per valorar en directe els danys de l’aiguat de la tarda.

Altres dels programes més vistos han estat el documental “7 de festa”, l’espectacle inici de festa “Setembre”´o la cercavila del convit dels 700 anys. Amb audiències acumulades que van dels 78 mil als 100 mil telespectadors. Reiterem, gràcies per valorar d’aquesta manera tan clara, de fet, de la millor manera, l’esforç continuat dels professionals d’aquesta casa.