El PSC votarà a favor de l'aprovació inicial del contracte de la brossa a Tarragona

Llum verda a l'aprovació inicial del contracte de la neteja i la recollida de la brossa de Tarragona. El PSC ha anunciat que hi votarà a favor en el ple extraordinari que se celebrarà aquest divendres. D'aquesta manera els socialistes han volgut assegurar l'aprovació del tràmit, ja que no confien en el fet que la CUP faci el mateix.

Els socialistes critiquen, però, que han disposat només d'una setmana per poder valorar els plecs administratius del contracte i demanar l'opinió a tècnics externs. És per això que creuen oportú que la votació s'hagués ajornat fins al ple ordinari d'octubre.

Brossa tarragona 2022

També consideren clau que es garanteixin els llocs de feina dels treballadors i les millores salarials que s'han negociat. Bona part dels dubtes del PSC amb relació al contracte fan referència a l'actualització de preus d'acord amb la inflació i al calendari de desplegament del contracte.

Els socialistes han defensat la subcontractació vigent fins a l'abril, però reconeixen que feia falta actualitzar-la.

També assenyalen que Esquerra va criticar el cost del contracte actual mentre era a l'oposició, però que el pressupost del nou és molt similar. Aquest s'acosta als 300 milions d'euros comptant l'IVA de cada any que durarà l'acord.