El SACO dona la benvinguda a la Copa Catalunya dels canvis

La Copa Catalunya torna al pavelló del Sagrat Cor en una segona jornada on el TGN Bàsquet buscarà sumar el primer triomf d'un curs sense descensos, però amb la reformulació de categories molt present a l'horitzó.

Si el TGN Bàsquet és tan fiable com els últims temps, lluirà l'any de la Copa Catalunya més llarga que recordem perquè consta d'una sola fase amb 14 participants i 26 jornades. La primera d'elles va perdre's a Premià i en l'estrena de Marc Rovirosa a la banqueta.

Amb tan sols dues baixes respecte al curs anterior, les de Laura Vilamajor i Carla Diaz, el bloc té experiència per plantar cara en una taula on les dues de dalt ascendiran a Lliga Femenina 2 i la resta, com a mínim, no baixarà. Cal tenir en compte, però, que la temporada vinent existirà una categoria enmig de totes dues: la Superlliga Catalana. Acabar tant a dalt com sigui possible és providencial perquè la Federació convidi les liles a la nova divisió.

Destaca l'entrenador el nivell i el grau de compromís del grup; també creu que els tornejos sense fases posteriors són més justos per a tothom, ja que reflecteixen els mèrits de cadascun dels equips. El primer oponent que passarà pel Sagrat Cor és el Joventut Les Corts, que va guanyar la jornada anterior i que ja va caure aquí mateix a principis del 2022.

El TGN Bàsquet - Joventut Les Corts se celebrarà dissabte a les 18 hores i no pas diumenge, com és habitual, per no coincidir amb la sessió dominical del Concurs de Castells.