Els alienígenes envairan els museus de Tarragona

Durant deu dies a l'any, els museus de Tarragona reben uns visitants allunyats dels convencionalismes; no només hi entren per admirar les obres d'art, sinó que especialment hi accedeixen per trobar pistes. Això passa en el marc de la iniciativa de Misteri als Museus, que enguany compleix quatre edicions.

Així, des d'aquest divendres diversos equipaments de la ciutat se sumen a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni; serà una forma diferent de conèixer els museus d'Història, el Nacional Arqueològic, el d'Art Modern, el Diocesà, el Bíblic i el del Port, a més del Mèdol Centre d'Arts Contemporànies i el CaixaForum. Tot plegat estarà coordinat per Auriga Serveis Culturals.

L'objectiu és repetir el centenar de grups d'inscrits de mitjana de les darreres edicions, el que significa uns 500 participants. Els grups poden ser de dues a sis persones i l'edat mínima recomanada és de 12 anys; misteris als Museus compta amb un públic molt fidelitzat. Enguany, els organitzadors han optat per una temàtica molt singular: una invasió alienígena.

Els participants es podran moure pels museus amb llibertat per tal d'aconseguir les pistes. El diumenge 9 d'octubre, estan convocats a les 12h del migdia al Museu Bíblic, on es resoldrà l'enigma final. I, atenció, perquè els tres millors grups tindran premi.