Un deprimit CBT es juga el passi a semifinals de Lliga Catalana EBA

No serà el primer partit sense Tugores, absent ja en la victòria contra el Navàs que va enllestir la fase de grups de la Lliga Catalana EBA, però sí el primer en què la seva absència de llarga durada és oficial. I sense ell, a banda de les baixes de Víctor Vinós i Ousmane, haurà de competir el CBT a la recerca del passi a unes semifinals de la competició que es jugaran l'endemà, diumenge, a la Bisbal de l'Empordà, sigui quin sigui l'oponent. Sempre és bo guanyar, però afegir partits incrementa, també, el risc de lesions.

El darrer cop que el Martinenc va passar pel Serrallo va ser l'octubre del 2021 i en què només va perdre d'un punt el dia de l'esclat d'Ousmane com a membre de la primera plantilla blava. La tornada a terres barcelonines també va caure del cantó del CBT. Amb un balanç de 10-12, el Martinenc no va patir per salvar-se i tampoc va gaudir d'opcions reals de 'playoff'.

Abans del sotrac de Tugores, la lectura de l'estiu tarragoní no era negativa perquè el grup es manté invicte amb tres victòries en tres duels oficials. El CBT - Martinenc començarà aquest dissabte a les 19 hores i a Tarragona. Si es guanya, les semifinals a la Bisbal de l'Empordà es disputaran contra el conjunt amfitrió o el Martorell.

Hores després, la tarda de diumenge, se celebrarà la final: gairebé sense marge per respirar i amb dos participants que hauran acumulat tres compromisos en 24 hores.