El Palau vol més cites de primer nivell

La inversió de 700.000 euros per tirar endavant la darrera grada pendent del Palau d'Esports no té data ni full de ruta, però això no significa que no es puguin celebrar altres cites esportives de primer nivell com la Lliga Catalana ACB, que ha omplert l'espai d'aficionats els dos dies del torneig.

La capacitat del pavelló, sumant les grades supletòries provisionals, que costen 40.000, va ser d'uns 4.000 seients. Des del Patronat Municipal d'Esports de Tarragona es mostren positivament sorpresos per la resposta de la ciutadania, que hauria ocupat més localitats en cas d'existir-ne. Ara ja es perfilen altres propostes de futur i que arribarien durant el 2023.

Des de la regidoria d'Esports, mentrestant, destaquen la capacitat organitzativa en la primera gran cita des que el Palau es gestiona per part de la ciutat. Tot plegat quan resten pocs dies per a l'arribada d'una onzena de clubs locals, el 3 d'octubre, i que ocuparan el dia a dia del Palau d'Esports amb els seus entrenaments. És hora de continuar provant l'equipament i copsar les necessitats dels conjunts.

El consistori pren nota dels incidents de la primera jornada de Lliga Catalana arran de la impossibilitat d'accedir al Palau amb menjar i de comprar-ne, poc després, als bars interiors. Una situació que va resoldre's en la segona i última jornada del certamen.