Santa Tecla, a l'espera de possibles estrenes

Després de la gran diada vista aquest passat diumenge, la plaça de la Font es prepara per tornar a rebre aquest 23 de setembre novament les quatre colles de la ciutat de Tarragona i ho farà amb la previsió que aquestes apostin per repetir les seves millors actuacions de la temporada.

LA JOVE, A PUNT DEL SEGÜENT PAS

D'aquesta manera, la Jove de Tarragona tornarà a tenir a com a màxim objectiu tornar a descarregar per cinquena vegada aquesta temporada conjuntament el 3 i el 4d9f.

Si aquests dos castells tornen a completar-se, a la tercera ronda caldrà veure que fan els de Jordi Alomà, si tornen a repetir el 5d8 descarregat per primer cop aquest diumenge o treuen del forn el primer castell de gamma extra de la temporada en forma de 9d8 o de 2d9fm.

ELS XIQUETS, A REPETIR ÈXIT

Al seu costat els Xiquets de Tarragona sembla que tenen el programa clar, tornar a repetir la magnífica actuació del passat diumenge, on van descarregar per primer cop en els darrers quatre anys el 3d9f. El tornarien a acompanyar del 5d8 i el 2d8f a l'espera de poder fer l'assalt al 4d9f al Concurs d'aquí a deu dies.

SPISP, CAP A UNA NOVA DIMENSIÓ

I on es presenten més incògnites sobre possibles novetats aquest divendres és a Sant Pere i Sant Pau. Els de la camisa verda plantegen com la seva actuació mínima la que ja van fer per Sant Magí, la clàssica de vuit més el pilar de sis. Caldrà veure si arriba alguna estrena en forma de castells com l'inèdit 3d8a o el pd7f o si aquests esperen fins al Concurs.

EL SERRALLO, A CONSOLIDAR-SE

I el mateix objectiu, repetir la diada de Sant Magí, és el que es plantegen els Xiquets del Serrallo. Els del barri mariner volen tornar a portar a plaça tant els dos castells de set amb l'agulla com el 5d7, consolidant aquestes estructures abans d'intentar-ne de superiors en la jornada de dissabte del Concurs.

Una diada del dia de la patrona tarragonina que es podrà veure en directe a partir de les 13 hores a través de TAC12.