El Concurs, a tot el món a través de TAC12

Hi tornarem a ser. Aquest diumenge a Torredembarra i, sobretot, dissabte i diumenge vinents a la Tarraco Arena Plaça, TAC12, en col·laboració amb la Xarxa de Comunicació Local i Penedès Televisió, hi serà amb gairebé un centenar de professionals que faran possible que l'espectacle casteller més gran del món es pugui veure tant dins com fora de les fronteres del país.

14 càmeres es distribuiran en tot el perímetre de la plaça per no perdre cap detall de tot allò que passi en dues jornades que aplegaran 29 colles: 17 dissabte i 12 diumenge. A més, es tornarà a comptar una spidercam al sostre i la novetat d'una altra instal·lada en un dron.

Una atenció pels detalls de la que també se n'aprofitarà el jurat de la competició per a poder decidir amb més exactitud possibles castells al límit. Tot en la continuació de l'aposta televisiva engegada ja fa anys per TAC12. Una aposta molt ben valorada des de l'organització del Concurs i des de l'Ajuntament de Tarragona.

Un desplegament que s'emmarca en l'atractiu que té el certamen per a mitjans nacionals i internacionals. A manca de deu dies per a la seva celebració, són ja més de 200 els professionals acreditats per cobrir-lo.